maandag 9 juli 2012

9 juli: Sea World

Yes, we hebben de wekker horen aflopen....dat wil zeggen dat de kids tot 7u hebben geslapen!!!! Meer nog, ik kreeg ze moeilijk wakker......
Na een lekker ontbijtje zaten we om 8u10 al in de auto, hier wil ik zeker niet te laat komen, want dolfijnen zijn mijn lievelingsdieren (buiten onze doggies natuurlijk!!! ).

Op de parking aangekomen, bleek dat we echt op tijd waren....we staan geparkeerd in rij A1, kan het nog beter? Later komen we te weten dat het echt wel druk is.....er kwamen er nog velen achter ons. ;-)

We beginnen bij dolphin cove, om de dolfijnen te voederen.....het is nog niet open, helemaal anders dan in San Diego jaren geleden, daar was het feeding-time een hele dag....maar dit zal wel beter zijn voor de dieren en ook voor de mensen...zo krijgt iedereen de kans om ze ook eens aan te raken...jipieee!!!
Kids vinden het fantastisch en ik denk dat ik het grootste kind was ;-)



Daarna direct doorgelopen naar manta, maar 't was al 75min wachttijd en 't is nog geen 10u....daar hadden we geen zin in, want weer was 't hot, hot, hot....
Een minuutje voor Blue horizons begint, vinden we daar nog een goei plaatsje....heel mooi om te zien.....super genieten is dit!!!!!


Na de dolfijnenshow gaan we nog naar de dolphins onder water kijken.....hier zou ik een hele dag kunnen blijven kijken.....maar al snel zijn mijn schatten daar uitgekeken....... :-(







Lekker warm.....misschien brengt Journey of Atlantis ons een beetje afkoeling???
Uit de boxen weergalmt een stem die ons zegt dat we "soaked" gaan zijn, maar dat vinden we bij deze temperaturen niet zo erg!
Een superleuke splash, bootjes in 't water die dan plots even op rails terecht komen, om dan terug in 't water te gaan.....De voorste rij is helemaal nat, wij zijn verfrist. Ni zo "soaked" dus als in animal kingdom..... ;-)

Op naar kraken.....onze kleinste durfal mag ni mee....ze is 3cm te klein......wat een beteuterd gezichtje, bijna in traantjes, maar er staat een stoeltje van kraken en ze klimt erin en doet alsof ze in de rollercoaster zit, ze is weer snel bijgedraaid!


Blijkbaar helemaal niet lang aanschuiven en mijn ventje zegt dat ik deze écht moet doen!
Alléé, dan doen we dat hé!!! ;-)
Hij krijgt gelijk!!!! Wat een fantastische rit!!!!! Onze voetjes die daar maar hangen te hangen, de loopings en kurkentrekkers........jaja, hij komt op het favorietenlijstje!!!

We gaan verder tot bij Seymour and Clyde, de zeeleeuwenshow. Ruim op tijd omdat we ni kop van jut bij de mimespeler willen zijn.....die geweldig was!!!
Bijna op het einde van de show besluit Clyde dat hij er genoeg van heeft en wil alleen maar rondjes zwemmen....heel grappig en vooral heel 'echt'......het maakt alles nog grappiger!
Op het einde doet hij terug gewoon mee.


Nu heeft vooral Yara honger.....het is ook al na 13u......we gaan bij terrace garden buffet iets eten......lekker, ni heel veel keuze, maar wat we krijgen is goed, meer moet da ni zijn hé!
Daarna is het tijd om naar One ocean te gaan. Wat een opgave om hier mooie foto's te nemen! Je ziet de trainers niet echt 'bevelen' geven, je kan ze moeilijk zien, toch van waar wij zaten....maar we hebben ons best gedaan!!!


Even langs de 'kinderattracties' voor onze kleinste deugniet, maar eigenlijk vond iedereen wel alles leuk.

We lopen verder tot bij wild artic, ook leuk om te doen en mooi om te zien!
Onderweg naar de manta, zien we enorm donkere wolken.......ze hebben gisteren zware storm voorspeld... :-(
Op de achtergrond veel donkere wolken

Bij manta aangekomen, blijkt die tijdelijk gesloten voor 't onweer dat op komst is.......kraken ook.....journey of Atlantis ook.......het lijkt er zelfs op dat het park zal gesloten worden.......
Erg hé, ik wilde zooooo graag Shamu rocks zien en 't vuurwerk.....

Natuurlijk waren we nu vroeger thuis dan gepland en dus hebben ze nog een duikje genomen. iets wat iedereen wel leuk vond......hoe kan het ook anders.....hihi.......

Ohja, die zware, voorspelde storm hebben we niet gehad.....wel mooie bliksems gezien.....

Yep, 't was een topdag voor mij, ene om lang van na te genieten!!!!!!

1 opmerking:

  1. Weer een heerlijke dag en wat een leuke foto van jou met de dolfijn, wat zijn het leuke beesten!
    Jammer dat het weer er voor heeft gezorgd dat de dag korter was dan jullie wilden, maar gelukkig kon je afleiding vinden bij het zwembad, je kan het slechter treffen!;)

    BeantwoordenVerwijderen