zaterdag 21 juli 2012

20 juli: Going home.....

Tijdens het pakken gisterenavond, kwamen we tot de ontdekking dat die ene koffer extra toch ni echt genoeg was......
Er zat nog was in 't machine, de toiletzakjes moesten er nog bij.....alléé, nog zo vanalles hé.....
We gingen tot de morgen wachten,als alles klaar is om werkelijk ingepakt te worden..... misschien dat de jongens dan maar een rugzak moesten delen om hun spullen weg te bergen??? Of we moesten er nog eentje gaan bijhalen ???

Om 7u dus weer de wekker gezet, echt geen zin om op te staan.....alléé, echt een dubbel gevoel!!!
Met wat wringen en duwen is het kofferprobleem opgelost, dus eigenlijk een beetje voor niets zo vroeg wakker... :-(  Ahja, nu moesten we niet meer naar de winkel.....

Kids hebben nog ontbeten, iedereen nog douchen, want 't wordt een lange dag.......na nog wat opruimwerk, alles inladen, blog bijwerken, is 't tijd om te vertrekken.......ineens overvalt me het gevoel van....ik wil ni!!!!!
Liefst van al wil ik het zwembad induiken, het ziet er zooooo uitnodigend uit!!!!! Het weer is ook zooooo fantastisch!!!!! Voor 't eerst in dagen is er geen wolkje aan de lucht......

Dag heerlijk bed, dag badkamers, dag zalig salon en dag fantastisch, magisch zwembad.......dag huisje......wie weet tot ziens......

Onze rit naar 'the airport' verloopt, voor 't eerst in weken......gemoedelijk.....kids zeuren ni, hoelang nog, ik geniet van 't uitzicht....van de laatste keer de John Young Parkway.....we kennen onze weg hier al redelijk goed moet ik zeggen!
Gepakt en gezakt....

Auto inleveren, koffers uitladen en dan richting incheckbalie, amai, wat een volk.....hihi.....precies een attractie hier, al vlot de rij iets beter dan in 1 van de pretparken.... ;-)
De koffers wegen net genoeg dan toegelaten is, jihaaaa, hebben we weer goe gedaan!!! Bedankt bagageweegschaal!!!

Langs de security weer efkes spannend....neenee, geen speldjes in mijn haar...hihi.....We hebben 2 kaarsen gekocht en hadden die heel schokbestendig ingepakt, bleek op een 'verdacht pakket'.....drugstest gedaan.....maar goedgekeurd, oef!!!

Nog snel iets gegeten, bij Wendy's......al wilde ik iets anders, maar kom, voor de laatste keer dan.....hihi.....

't Is snel tijd om in te checken en on time vertrekt onze vlucht naar Washington.De wachttijd wordt gevuld met ....spelen.....







Daar aangekomen, zoeken we iets om te knabbelen, 't eten straks zal ni echt in de smaak vallen bij de kids verwacht ik.... ;-)
Weeral snel mogen instappen, maar de koffers zorgen voor wat problemen......we worden uitgebreid bedankt door de crew voor ons geduld, graag gedaan, vliegen jullie toch nog even veilig hé?! ;-)
40min later dan gepland hangen we in de lucht!
Kids zitten vol leven en niet alleen die van ons.....hihi......




Na 't eten, dat helemaal was zoals ik verwachtte.....ni lekker voor de kids dus.....werd het donker......maar de enige die een beetje kan slapen, is ons kleinste patatje.....gelukkig!!!!!
De piloot heeft wa tijd ingehaald, want we landen maar 15min later dan eerst gepland was!
Koffers zijn er direct, paspoortcontrole verloopt vlot en bij de douane staan ze met elkaar te babbelen i.p.v. te werken......goed voor ons!!!
In de aankomsthal staan tante Wendy, Debbie en Loïc en Linde ons op te wachten.....wat een verrassing!!!!
Is altijd leuk om bekende gezichtjes te zien als je terug thuis komt!
Tom komt, ondanks de pijn aan zijn voet, ons toch ophalen, weeral blije gezichtjes!!!!!
En......'t is koud....brrrr......nu kunnen we honderduit vertellen.....alles keer op keer herbeleven.......zalig!!!!!

Bedankt iedereen om mee te lezen, heel graag geschreven!!!!

Goodbye.....


1 opmerking:

  1. Jullie bedankt voor een hele leuke vakantie en voor het dagelijkse bij houden van het blog, ik weet hoeveel tijd het kost ( bereid me al voor voor over 3 weken, dan ben ik aan de beurt:))
    Succes met de jetlag en heel veel plezier met het ophalen van alle herinneringen.
    Groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen