zondag 15 juli 2012

15 juli: Op jacht naar souvenirs.....

't Wordt eentonig, maar 't was weeral een rampzalige nacht...... :-(
En dan zijn we moe natuurlijk hé.....en da warm weer maakt ons nog meer moe.....maaaaaar.....daar gaan we ni over klagen, want thuis zouden ze niks liever willen......hihi.....

Weer wa wasjes gedaan, ahja, met 6 personen loopt da snel op.... ;-) En liever elke dag een machientje, dan thuis komen en dan eraan beginnen!!!

We zijn gaan ontbijten in Sizzlers, met een bon van 10% korting en als we dan vanavond terug gaan, krijgen we met ons ticket van 't ontbijt, 20% korting!!! Maar 't belangrijkste.....iedereen vindt het er lekker!!!!!!


Natuuuurlijk een plonsje genomen in 't zwembad.....
Nadat we weer goed gespeeld hadden, zijn we vertrokken.....op jacht naar....souvenirs!!!!
Wat een opgave zeg......we vinden ni veel meer dan handdoeken, T-shirts en tassen.....gaan we daar iedereen een plezier mee doen??? Tuurlijk wel, iedereen ziet ons zo graag terug komen, dat ze daar ook wel blij mee zullen zijn.....hihi.....

Tussen de grote regendruppels door, is het gebeurd......ik heb iets voor mezelf gevonden!!!!
Elke parfumwinkel was ik al binnen gelopen, op zoek naar Noa Perle van Cacharel.....nergens nog te vinden....tot vandaag!!!!! Enkel een fles van 100ml....ni erg!!!! En kom, geef ze maar allebei!!!!! hihi Gelukkig stonden er nog maar 2!!! ;-)

Bij Hilfiger ook iets voor mezelf gevonden, mijn ventje vond dat het tijd werd om aan mezelf te denken....lief hé!!! En bij Gap ook vanalles gevonden....jaja, hier zit een gelukkige vrouw!!!

Na 2 dagen weer wa gerust te hebben, begint morgen weer een drukke week.....onze laatste week... :-(


1 opmerking: