donderdag 5 juli 2012

5 juli: Walmart en downtown Disney

Omdat iedereen gisteren zo moe was, was het deze morgen pas 7u20 toen de eerste oogjes open gingen.....
Al snel werd er ontbeten en natuurlijk....'t zwembad ingesprongen.......we proberen de kids zo stil mogelijk te houden zo vroeg in 't water, maar onze buurvrouw heeft gezegd dat ze geen last heeft van 't lawaai....gelukkig!!!!!

Na 't middageten zijn we naar billy boys gereden om onze ticketten te kopen van de pretparken die we gaan bezoeken. Op de site stonden aangename prijzen die, eens daar, timesharing bleken......iets duurdere dan maar hé.....amper 11 dollar per 3 parken korting, maar 't is toch dat!
Aan de overkant de walmart bezocht......daar hebben we wat koopjes gedaan...mooie disney t-shirts, broeken voor de meisjes, wrangler-jeans voor de jongens, en voor mama.....niets......de laatste zullen de beste zijn zeker?!
Als ik voor mijn schatten kan kopen, ben ik al gelukkig!!!! ;-)

's Avonds zijn we naar downtown Disney geweest.......heel gezellig, en de kids zijn superbraaf geweest, maar hun gezichtjes lieten soms zien dat ze het wandelen beu waren....onze voetjes hadden nog last van onze lange wandeling van gisteren......



Het plan was om bij Planet Hollywood iets te gaan eten, maar daar was 't lang aanschuiven en dus gingen we op zoek naar wat anders.
Dat bleek een hele opgave, want er was nergens plaats voor 6......ook een hele hoop al natuurlijk....hihi.....
Op de heenweg waren we wel wat tegen gekomen, dus we gingen onderweg naar huis wel ergens stoppen.......dat was buiten onze gps gerekend, hij heeft soms precies iets tegen ons..... ;-)
Een andere route, dus bijna niets te vinden onderweg.......bijna thuis bij Wendy's iets gaan eten.......tot grote vreugde van de kids......

Thuis nog een spelletje gespeeld en dan 't bed in, morgen gaan we naar Animal Kingdom......

6 opmerkingen:

  1. Wat kan vakantie toch vermoeiend zijn!;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad.......maar 't is ook allemaal zo leuk hé!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo schatten allemaal,Het was weer een leuk dagje gisteren zo te lezen,Amai Milan zo'n flashi baskets,onze Loïc zal jaloers zijn :o).

    OH en Nickske,proficiat met uw kersverse neefje.
    En jullie zijn bij Wendy's gaan eten,alé dan is tante Wendy er tch nog een beetje bij he ;o).

    Alé ik ga nog wat van de zon genieten...zolang het duur

    Dikke kus en tot morgen xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Veel plezier weer, morgen in Animal Kingdom!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo vakantiegangers.

    We vinden het supper leuk om jullie te volgen via de blog. Toch ook al een beetje vakantie voor ons. het is ook plezant om elke dag lachende gezichten te zien op de foto's. Blijf vooral genieten. En zo'n zwembad is misschien ook leuk in België!

    Groetjes aan iedereen,

    Linda Chris Brent

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Amai,leuk om berichtjes te krijgen van het thuisfront!!!
    Kids vinden het ook superleuk, ik lees ze elke dag voor en dan efkes de vraag, hoe weten die dat allemaal????? hihi.....

    We willen de tijd wa trager laten gaan zodat we nog meer kunnen genieten!!!

    BeantwoordenVerwijderen