woensdag 4 juli 2012

3 juli: De buurt verkennen

Na een ietwat onrustige nacht voor onze Milan, waren we om 6u al op.....
Rond 2u had onze Milan een zware bloedneus, de propere lakens helemaal besmeurd, maar die zijn ondertussen weer netjes gewassen.... ;-)
Ik was al begonnen met de koffers uit te laden en alles netjes in de kasten te leggen, de kids hadden er allemaal zin in !
Toen dat gedaan was, hadden we allemaal een knorrende buik, maar nog niks van eten in huis.......met z'n allen naar publix.........da's al een hele belevenis en ze vonden het niet de hele tijd leuk, maar dat hoort erbij hé!
Terug thuis was het hoogtijd om iets te eten, want Yara werd al misselijk van niets in haar maag te hebben.......

En dan, als de was in 't machine zat, de keuken opgeruimd....sprongen ze in 't zwembad.......voor wel 2u.......en als ook papa erbij kwam, was het feest helemaal compleet!!!


Onze Milan heeft nog een paar keer een serieuze bloedneus gehad en voor wie ons goed kent, zei dat lief ventje...waarom weer bij mij, mama??? (als er iemand iets voorheeft bij ons, is 't altijd onze Milan....... :-( ) 

Na 't zwemmen moesten we terug naar de luchthaven, want we hadden een probleem met de auto.....we konden hem enkel op slot doen door de deuren te vergrendelen langs de binnenkant van de auto....gevolg.....telkens we hem openden, ging het alarm af... ;-)
Ik had eerst gebeld met alamo, want met het vakantieweekend (fourth of july) zou het wel eens kunnen dat er geen andere beschikbaar was.......maar we hadden geluk! Nu hebben we er ene met wel een remote control !
Daarna hebben we wat rondgereden, maar met 4 zeurende deugnieten die eigenlijk willen zwemmen, hebben we ook dat snel opgegeven.......
We waren nog wat dingen vergeten die we dan zijn gaan kopen, we hebben alles naar huis gebracht en zijn dan iets gaan eten.......bedoeling was om bij cici's pizza te gaan eten, maar onze gps weigerde om ons tot daar te brengen........onderweg kwamen we een pizza hut tegen en zijn we daar maar binnen gestapt! Een heel vriendelijke dame die ons bediende, 4 lachende gezichtjes voor ons......en al was het maar lekkere pizza........ons avondeten was geslaagd!!!!!

Eens terug thuis, wilden ze natuurlijk nog efkes in 't water springen.......tot er een paar bliksems te zien waren en Yara erg bang was om in 't water te blijven.......eventjes later kwam iedereen eruit.....hebben we genoten van de "verlichting" in de lucht en zijn we allemaal onder de douche gesprongen.....fris om ons bed in te duiken.......want de lange dag van gisteren zit nog in ons lichaam....of toch al zeker in dat van mij....hihi.....

4 opmerkingen:

  1. DA's meteen al een bloederig verhaal om mee te beginnen... Vervelend voor milan, maar als 't meer niet wordt....! En CiCi's pizza buffet? Die kan je bijna niet missen toch? er zitten er een paar op de 192, een op de SR 535, een op de International drive dus dat komt vast nog wel een keertje goed. Veel plezier, verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Cici's pizza vonden wij niet zo maar een aantal forumleden komen ieder jaar terug. Wij zijn meer fan van Giordano's maarvdaar ligt de prijs ook iets hoger, wel altijd ook leuk voor de kids.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hello Guys,

    Ocharme ons milaneke weeral.Hij komt er wel weer door...zoals altijd. Ik wou dat ik mee in de valies zat,Het lijkt me daar reuze plezant,misschien in de toekomst...wie weet.
    Tot morgen lieve schatten allemaal Dikke kus,

    Wendy,Debbie en de kids.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vervelend van die bloedneus van Milan, je hebt er verder geen last van maar het geeft zo'n kliederboel ;)
    Logisch dat de kids bij die temperaturen het liefst de hele dag in het zwembad willen liggen!

    BeantwoordenVerwijderen