donderdag 5 juli 2012

4 juli: Premium outlet mall....

Het was weer vroeg dag vandaag.........6u30.......en de zon was al goed aan 't schijnen.....
Snel ontbijten want onze deugnieten wilden........jaja......snel 't zwembad in......hihi......

Voor vers en lekker brood gingen we weer naar publix.
Lekker gegeten en dan vertrokken naar de premium outlet op International drive......
Wat een file om tot aan de parking te geraken....wat een idee ook om op een feestdag naar de mall te gaan......hihi....iedereen ging links, wij rechts....en kijk, nog plaats genoeg!!!
De kids hadden gehoopt dat alles overdekt was en met airco.......maar dat was niet het geval......'t was er snikheet en lekker druk.
Milan was op zoek naar een flashy paar sportschoenen, maar het idee dat hij in zijn hoofd had, vond hij niet direct.......bij tommy hilfiger voor de kids wel wat gevonden, voor mezelf niet echt gezocht, winkelen met 4 kinderen én een man, ni de ideale combinatie, misschien kom ik wel een keertje alleen terug???
Het begon ineens te stortregenen.......niemand is hier gewoon aan wat regen, dat zie je zo.... ;-) Gelukkig zijn wij dat wel gewoon en gingen we er gewoon door.....
Plots zagen we Reebok, ik wist dat die hier was, maar niet dat het een gebouw apart was.....en kijk, daar vond onze Milan niet zijn droompaar, maar wél een paar naar zijn zin!!!!




Door mijn gesnuister op de vele site's op voorhand, een coupon gevonden van reebok en er ging nog 28 dollar van de prijs af, wat een meevaller!!!!

De bedoeling was om naar Lake Eola park te gaan, maar met de regen, hebben we dat niet gedaan.....,
's Avonds zijn we bij Ponderosa steakhouse gaan eten....... vriendelijke bediening, het eten was goed, maar 't geheel viel toch wat tegen......

Ondertussen was 't terug droog en reden we na 't eten door naar Celebration......wat een file weeral.....
Weer niet de file gevolgd, ergens gaan parkeren en de menigte gevolgd, we waren hier nog niet geweest dus kenden we de weg nog niet.....dat viel een beetje tegen, was nog een heel eindje.....en onze kleine meid moest dringend naar 't toilet......ergens een restaurant binnen gegaan, we waren gelukkig niet de enige..... ;-)
The fourth of july wordt hier nogal gevierd.....kleine kindjes met vlaggetjes, vlaggetjes in de voortuin, grote vlaggen aan bijna elk balkon.


Daar  waar iedereen op de grond zat, lekker dronk en 't gezellig was om te zitten, bleven wij ook....en plots.......werden onze schatjes moe......nog voor 't vuurwerk begon,gingen we terug richting auto....auw auw, mijn voetjes.......toen we halverwege waren, begonnen de knallen en hebben we toch nog wat kunnen zien......

Onderweg naar huis viel me op hoe mooi rond de maan was.....met een zus die op bevallen staat zou dit wel eens de dag kunnen worden waarop dat klein wonder geboren wordt.......
En mijn gevoel is juist........Welkom kleine Nyo, proficiat mama, papa en grote, kleine zus Yantha !!!

3 opmerkingen:

  1. Allereerst Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe familielid ;)
    Jammer dat jullie de vuurwerkshow net hebben gemist, is echt een mooi spektakel daar in Celebrations, ach, wie weet volgend jaar ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke schoenen.
    Gefeliciteerd met jullie neefje ( of is het een nichtje).
    Wel aparte namen hoor, leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt hé!!!! Ben superblij met de geboorte van mijn klein neefje!!!

    BeantwoordenVerwijderen